CicatriFios Ampoule 45ml

65.00 kr

Behandlingsampull för skadat hår. Inoar Cicatrifios Super Ampola minskar volym, brott och krusning med extrem glans.

Inoar Cicatrifios Super Ampola främjar en omedelbar kapillärplast som återfuktar, justerar och förnyar kapillärfibern så att volymen och orubbliga trådar minskas gradvis. Med 3 doser på bara en flaska underlättar det också rensning, släpper ut och lämnar en varaktig silkeslen rör. Kan användas på alla typer av hår.

är utvecklad för att kunna ge ett flertal fördelar i en enda behandling och ge håret nytt liv varje dag. Formulan som är berikad med RejuComplex3, förnyar, mjukgör, minskar antalet avbrutna hårstrån, reducerar frizzighet och ger progressiv volymreduktion.

Håret får en exceptionell glans och blir lätt att borsta. Produkten ger en långvarig effekt.

Den djupt återfuktande och återuppbyggande formulan gör att håret behåller sin färg, samt att volym reduktion och andra hårbehandlingar håller längre.

Det som fulländar hårserien är Botanic & Vegan CicatriFios, som har en helt naturlig formula, utan animaliska ingredienser, har många olika fördelar och ger ditt hår ny livskraft varje dag.

Vegansk produkt. Ej testad på djur. Produkten innehåller inte salt, starka rengöringsmedel, alkohol denat., silikoner eller parabener.

Share