Call us +46 767 130 175!
FRI FRAKT ÖVER 999 SEK. 100% VEGANSKT OCH CRUELTY-FREE

Inoar Academy

INOAR Academy är det första stället i Skandinavien, där vi bara arbetar med hårvård och hårföryngring/förnyelse, samt har omfattade utbildningar inom detta område.

Som den officiella distributören av världens bästa keratin, har vi omfattande kunskap om produkterna och hur man utför behandlingarna. Lita på proffsen och boka tid för en keratinbehandling eller utbildningskurs för keratinbehandling. Våra experter kommer med glädje att dela med sig av sina omfattande kunskaper och introducera dig i INOARs värld.

Våra erbjudande inkluderar:

  • Keratinbehandlingar,
  • Keratinbehandling gruppträning,
  • Keratinbehandling individuell utbildning

Hur bokar jag tiden?

MÖT VÅRAT TEAM

Aneta Hassan team inoar academy

Aneta Hassan

Grundare och ägare av INOAR Academy i Skandinavien. Hon har arbetat med keratinbehandlingar i många år och har under denna tiden haft möjlighet att utföra behandlingar på klienter från nästan alla världens länder. Det är tack vare henne, som intresset för keratinbehandlingar dykt upp igen på den svenska marknaden efter många års frånvaro. Privat är hennes största passion resor, konst, teater och personlig utveckling. Hon är intresserad av företagande och juridik.

Aneta Fons team inoar academy

Aneta Fons

Har varit involverad i INOAR Academy redan från första början. Hon är utbildad frisör och brinner för att arbeta med hår och hårbehandlingar. Hon har bred kunskap och erfarenhet inom området keratinbehandlingar. Om du vill boka tid på vår akademi, kommer du förmodligen att träffa henne! Privat älskar hon att resa till intressanta platser i världen och fotografera de bästa ögonblicken i sitt liv. Hon är också intresserad av mode som betonar karaktär och stil. På sin fritid lagar hon gärna mat, prövar nya maträtter och smaker samt ägnar sig åt inredning och design.

Anna Gasmi team inoar academy

Anna Gasmi

Skönhetsexpert. Hon har arbetat många år med flertalet olika skönhetsprodukter och har genom detta förvärvat bred kunskap om allt som rör både make-up och hårvård. Hon har arbetat på INOAR Academy sedan 2019, där hon håller kurser i keratinbehandlingar. Privat gillar hon att resa och provar gärna nya rätter på olika restauranger runt om i världen. Hon är intresserad av skönhets- och hälsobehandlingar och hon älskar också att lära sig nya språk.

Vår akademi ligger i Göteborg.

Om du vill göra INOAR keratinbehandling på en annan ort, kontakta oss.