Call us +46 767 130 175!
FRI FRAKT ÖVER 999 SEK. 100% VEGANSKT OCH CRUELTY-FREE

Integritetspolicy

Användarvillkor/integritetspolicy
Vi respekterar och värnar om din personliga integritet. Vi kan komma att samla in information när du besöker vår webbplats. Vi tar också emot och registrerar automatiskt information i våra servrar från din webbläsare, inklusive din IP-adress, information om ”kakor” och sidan/sidorna du besökte. Vi kommer inte att sälja någon personlig information till andra företag eller privatpersoner.

Säkerhetspolicy
Dina betalningar och din personliga information är alltid säker hos oss. Vår SSL-programvara (Secure Sockets Layer) är företagsstandard och bland de bästa programvaror som finns tillgängliga idag på marknaden för säkra handelstransaktioner. Den krypterar all din personliga information, inklusive kreditkortsnummer, namn och adress, så att den inte kan läsas på internet.

Som alltid, så garanteras INOAR Professional-produkter endast när de köps från professionella frisersalonger/frisörer och auktoriserade återförsäljare av skönhetsprodukter.
Observera att produkter som inte sålts via ovanstående, kan vara utspädda, passerat bäst före datum, förfalskats eller på annat sätt äventyrats och kanske inte längre är effektiva eller ens säkra att använda.