Call us +46 767 130 175!
FRI FRAKT ÖVER 999 SEK. 100% VEGANSKT OCH CRUELTY-FREE

Effekter

Drömmer du om friskt, välmående, mjukt och vackert hår som från tv-reklamen?

Är du trött på all tid som du lägger på att styla ditt hår varje morgon?

Har du märkt hur skadat ditt hår har blivit av att använda plattång varje dag?

Fortsätt läsa!

before and after using inoar products

Vad är effekten av INOAR keratinbehandling?

Först måste vi klargöra att inte alla keratinbehandling är lika. Det finns många märken påmarknaden idag som har produkter som innehåller keratin för att göra håret rakt och mjukt, men alla produkter och behandlingar ger inte samma resultat.

INOAR är ett brasilianskt varumärke som har funnits på marknaden i nästan 20 år! Det är ett varumärke med traditioner, stor erfarenhet, men med modern produktteknik. Under åratal har vi ändrat och förbättrat formulan i vår tillverkning för att kunna erbjuda perfekta produkter. Därför är vi idag oöverträffade och erkända som marknadsledande inom keratinbehandlingar, så även för våra veganska hårvårdsprodukter för hemmabruk.

INOAR keratinprodukter är endast avsedda för professionellt bruk. Vilket innebär att du bara kan köpa originalprodukterna från en auktoriserad distributör och att produkterna endast säljs till frisörer och certifierade INOAR-specialister som har genomfört en omfattande utbildning på vår akademi.

Målet med karatinbehandlingar är att göra håret:

  • Friskare
  • Återfuktat
  • Yngre
  • Återuppbyggt
  • Glansigt
  • Mjukt
  • Smoothed
  • Eliminera frizz
  • Välmående
  • Rakare
before and after using keratin product inoar

INOAR keratinbehandling är progressiv, vilket betyder att om du gör behandlingen regelbundet, så blir resultatet bättre och håller längre för varje behandling! Du kan njuta av fantastiskt hår i upp till 6 månader!

before and after using keratin inoar product
before and after using keratin inoar product 5
before and after using keratin inoar product 4
before and after using keratin inoar product 3
before and after using keratin inoar product 2
before and after using keratin inoar product 1
using inoar products keratin

Keratin är ett protein som är en naturlig byggsten i håret. Men många olika faktorer, såsom solljus, hårvårdsprodukter av dålig kvalité (som innehåller salter, starka rengöringsmedel etc.), bad i salt eller klorerat vatten, hårfärgning (särskilt blekning) förstör hårets naturliga keratin. När det naturliga keratinet förstörs förlorar håret sin vitaliteten och blir livlöst, svårare att hantera och skadas lättare.

Hårtopparna klyvs oftare och hårstråna bryts av lättare när disulfidbindningarna inuti dem försvagas. Väldigt skadat hår är oftast resultatet av brist på keratin. Under keratinbehandlingen bygger vi upp håret igen genom att tillföra keratin och eliminerar således hårets skador. Detta är en mycket föryngrande behandling som ger ditt hår ett nytt liv!

Boka en tid för keratinbehandling hos INOAR Academy och få ett fantastiskt hår!