Call us +46 767 130 175!
FRI FRAKT ÖVER 999 SEK. 100% VEGANSKT OCH CRUELTY-FREE

Börja arbeta med INOAR

start work with inoar banner

“En resa på tusen mil börjar med ett enda steg”– tveka inte längre utan ta ditt första steg in i framtiden med varumärket INOAR

Vår ambition är att vi varje dag ska ge högsta kvalité i alla avseenden – kundservice, i samarbetet med våra affärspartners, de tjänster som vi erbjuder och självklart produkterna vi säljer. Vi hjälper våra kunder att förverkliga sina drömmar om vackert och friskt hår, samtidigt som vi arbetar med veganprodukter som är både djur- och miljövänliga.

Om du vill bli en del av det skandinaviska INOAR-teamet, kontakta oss!

1. Erbjudande till frisörer

Är du frisör och vill lägga till erbjudande om INOAR hårvårdsbehandlingar i ditt utbud och särskilt då en allt populärare behandling som är keratinbehandlingen?

Vill du lansera INOAR hårvårdsprodukter på din salong?

Kontakta oss på: frisor@inoar.se eller fyll i formuläret via länken

2. Erbjudande till enskilda/privatpersoner

Arbetar du redan med skönhetsvård och vill utvidga ditt utbud av tjänster med
keratinbehandlingar och andra INOAR hårvårdsbehandlingar? Eller kanske har du alltid älskat hår och hårprodukter och vill börja arbeta med det nu?

På vår akademi, erbjuder vi omfattande grupp- och individuella kurser, under vilka vi lär dig alla grunderna så att du kan börja arbeta inom området keratinbehandlingar och andra INOAR hårvårdsbehandlingar, utan att vara utbildad frisör

Vi utfärdar ett officiellt certifikat på två språk (svenska och engelska) som är ett helt unikt och personligt intyg delvis i hologramform för varje kursdeltagare. Avslutad utbildning ger varje deltagare rätt till åtkomst i ”proffszonen” på vår webbplats, att köpa produkter för proffs och att använda en permanent rabatt på hårvårdsprodukter som du kan sälja till dina kunder.

Är du intresserad av grupp- eller individuella kurser? Kontakta oss på: info@inoar.se Eller boka en utbildning via webbutiken here

3. Erbjudande för underleverantörer

Har du ett affärsinne och är intresserad av skönhetsindustrin och då framförallt fantastiska hårvårdsprodukter? Vill du vara en del av INOAR-teamet i Skandinavien och utveckla ett varumärke inom detta område med oss?

Vi letar efter underleverantörer i specifika regioner i Sverige, Danmark och Norge. Vi erbjuder omfattande utbildning, support under hela samarbetsperioden, ett distributörskontrakt och produkter av högsta kvalite´ – både för professionella keratinbehandlingar och produkter för hemmabruk.

Vi letar efter personer som driver ett företag eller är redo att starta ett. Om du har frisörutbildning och driver din egen salong är det ett stort plus för oss, men inte ett nödvändigt krav. Dina huvuduppgifter: att genomföra utbildningar för frisörer och privatpersoner i ett utvalt område, utföra behandlingar med INOARprodukter, lansera INOAR-produkter till frisörer i ett utvalt område samt att aktivt delta i varumärkesutvecklingen.

Låter detta intressant? Kontakta oss och skriv mer om dig själv och din vision om INOAR varumärkesutveckling.

Kontakta oss på: info@inoar.se